Doortje Vintage – Voor iedereen iets

door Phara Elsen

Recent suggereerde iemand Indiestyle om de webshop van Doortje Vintage een keer te bekijken. We zijn wat blij dat we de raad hebben opgevolgd. Het is namelijk een hele leuke online winkel, vol geweldige spullen, en dit zowel nieuw als oud.

Je kan er terecht voor kleding, schoenen, tassen, alsook accessoires en zelfs magazines. Van alles wat om je winkelhonger te stillen! En mannen, vrees niet, want ze hebben ook een heel aanbod herenkleding.

Wat we vernieuwend vinden aan deze shop is de collectie van accessoires. Je kan er een soort moderne versie van een bivakmuts kopen en ook al wordt het bijna zomer, we denken dat deze super zullen zijn komende winter. Perfect om een saaie winterjas helemaal op te fleuren.

Verder verkopen ze ook heel grappige buttons van dieren, zoals een flamingo, zeepaardjes of zelfs een mammoet. Echt de moeite!

Wie die niet van online shoppen houdt, kan je ook altijd in hun winkel in Eindhoven terecht. Je vindt hen in de Smalle Haven 2/14. Plus, je kan ook een kijkje nemen op de blog Driving a Delorean.

Doortje Vintage

Blog