Moshpot.be – koken voor bands met interactief online kookboek

door Bart Somers

Zit je in de organisatie van een jeugdhuis, club of festival en moet je regelmatig koken voor bands? Of kook je gewoon graag voor grote groepen? Dan is Moshpot dé oplossing voor al je kook-inspiratie-problemen.

Op www.moshpot.be – de naam alleen al is geweldig – kan je terecht voor leuke en lekkere gerechten. Van makkelijke pasta over lekkere asperges tot fajita’s, ovenschotels en zelfs vergeten groenten… ook met weinig middelen en centen is het mogelijk (en eenvoudig) om voor een grote groep lekker eten te maken.

Een makkelijke zoekmachine helpt je recepten te vinden. Foto’s, leuke anekdotes en tips krijg je er gratis en voor niets bij. Je krijgt er ook de kans om je mening te delen met andere bezoekers en recepten te sharen via je favoriete social mediakanalen. En heb je zelf een leuke tip of een fantastisch recept? Dan stuur je dat gewoon in via de contactpagina en wie weet staat jouw recept binnenkort op de Moshpot Wall of Fame.

Moshpot is het idee en eindproject van Inne van Boxel, 22 en laatstejaarsstudente Muziekmanagement aan de PHL Music in Hasselt. Moshpot is de perfecte combinatie van haar passies: muziek en eten. En vanuit haar ervaring als organisator weet ze dat het belangrijk is om je bands goed te soigneren. Want een happy band = een happy crowd.

Je kan Moshpot vinden op www.moshpot.be, www.facebook.com/moshpotbe en www.twitter.com/moshpotbe.