Rotown Records Rotterdam – officiële opening op 4 december

door Bart Somers

Je hebt het mogelijk al vernomen in de media, maar deze willen we echt nog delen met onze lezers: Rotown Records is een feit. Vanaf komend weekend is de Nieuwe Binnenweg een heuse platenzaak rijker.

De kersverse winkel bevindt zich achterin BARotown en kent een uitgebreid assortiment aan vinyl. Naast de nieuwste releases kun je er ook terecht voor de nodige heruitgaven en tweedehands platen. Rotown Records is open van donderdag tot en met zondag (vanaf 13.00 uur) en vanzelfsprekend voor aanvang van concerten.

Maar eerst de officiële opening dus, waarbij je komende zondag vanaf 20.00 uur van harte welkom bent om door de bakken te snuffelen. Om het feestelijke karakter te benadrukken wordt het geplande optreden van Sallie Ford & The Sound Outside op diezelfde avond geheel gratis toegankelijk. Bezoekers die reeds in het bezit zijn van een ticket krijgen hun geld terug bij de deur (op vertoon van het kaartje). De show van Sallie Ford wordt omlijst door de fijne plaatjes van niemand minder dan Dandy Dave.

Rotown website