Seaside-bril, een zonnebril voor Buscemi door Philip Hoet

door Bart Somers

Onder zijn alter ego Buscemi is Dirk Swartenbroekx sinds 1996 uitgegroeid tot een topmerk dat dealt in elektronische muziek met een warme, zuiderse feel. Dit was eerder dit jaar nog te horen op het nieuwe album ‘Sol Y Suave’.

Onder het motto “het mag iets meer zijn” ontwierp Philip Hoet van het Belgische brillenmerk Ph&F speciaal voor Buscemi de Seaside-bril. Deze is vervaardigd uit exclusief Italiaanse acetaat, een kunststof bestaande uit 70% katoen. De Buscemi Seaside-bril is als zonnebril of als sterktebril verkrijgbaar.

Daarnaast werkten Philip Hoet en Buscemi aan een limited edition ‘Buscemi box’, met de limited zonnebril in een tortoise retro acetaat of een corn-kleurige vintage acetaat én een unieke downloadkaart met een exclusieve Buscemi DJ mix. Limited is wel heel toepasselijk, want er zijn slechts 25 boxes van beide versies.

De Seaside-bril zal worden voorgesteld in de Nightshop in Knokke-Heist op zondag 24 augustus vanaf 20u00 met een Buscemi DJ set. De Nightshop (Art-Bar-Design-Fashion) is te vinden in een villa tegenover het Casino (Nellenslaan 136, Knokke-Heist) en biedt een platform aan galleries, designers en andere creatievelingen.

Buscemi website

Philip Hoet website