Think Twice te Antwerpen – van kop tot teen gevuld met leuke kleren, tassen en schoenen

door Phara Elsen

Hier is nummer twee op de lijst ‘Winkels die je moet bezoeken als je in Antwerpen bent’. Think Twice bestaat eigenlijk uit 3 winkels, verspreid doorheen Antwerpen. De eerste is een familie shop, dicht bij het Astridplein, naast het Centraal station. Hier vind je vooral basics, zoals t-shirts, jeans en truien. De gewone dingen die iedereen in zijn kleerkast zou moeten hebben, als het ware.

De tweede is een kleinere winkel nabij de St Jacobsmarkt. Hier kan je echt unieke dingen vinden. Ik denk dat de eigenaars door het succes van de retro spullen beslist hebben om een grotere winkel te openen. Je vindt hem in een zijstraat van de Meir (de welbekende winkelstraat), de Lange Klarenstraat. Deze winkel is mijn absolute favoriet. De lijst van spullen die ik er gekocht heb, is eindeloos. De winkel is van kop tot teen gevuld met leuke kleren, tassen en schoenen. Omdat hij nog niet lang geleden volledig heringericht werd, is het iets makkelijker om er je weg te vinden.

Wat ook geweldig aan is aan de Think Twice winkels is dat ze om de zoveel maanden solden houden, om plaats te maken voor de nieuwe collectie. In het begin vind je alles aan 50%, maar ze gaan zelfs zo ver dat op het einde alles nog te koop is voor 1 of 2 euro. Een extra reden om een bezoekje te brengen aan deze leuke shops.

Think Twice