Win een duoticket voor Tin Fingers, Le Manou of Fornet bij Kontzert.!

door Gilles Dierickx

In Gent hebben ze er sinds zo’n tweeënhalve maand een nieuwe concertorganisatie bij, catchy Kontzert. gedoopt. Er duikt nu ongetwijfeld nog meer muziekgerelateerde keuzestress op bij de avontuurlijke student of caféminnende native, gezien je nu enkele keren per maand éxtra voor een luttele paar euro’s in Charlatan terechtkan voor jong, Belgisch geweld van allerlei pluimage. Onlangs interviewden we bezielers Thibault Vander Donckt en Simon Lamont over het fijne project.

Om die vlekkeloze start te vieren, mogen we je gratis met een kompaan naar een van de komende Kontzert.-avonden sturen. Op 22.2 spelen Tin Fingers (foto) en Catbug er, Le Manou en UMM staan op 16.3 in de Gentse zaal en op 28.3 kan je er Fornet en Sunflower aan het werk zien.

Je hoeft enkel te antwoorden op de volgende vraag: welk viertal met de naam van een boekhouder verkocht de vorige editie van Kontzert uit? Laat even weten naar welk concert je voorkeur uitgaat in de vorm van een proper tekstje naar gilles@indiestyle.be. Een onschuldige hand laat snel weten wie er won.