Wat je nog niet wist over Vestrock 2015

door Emily Griffiths

vestrock 2014 groot

Met nog enkele uren tot aan de aftrap, maakt Vestrock nog enkele laatste nieuwtjes bekend. Enkele bands werden namelijk uitgenodigd om, tijdens het festival, in de Hulster St. Willebrordusbasiliek een korte, akoestische set uit te voeren. Wie altijd al eens onder andere Therapy?, Echotape, Drive Like Maria of Helsinki meer intiem aan het werk wou zien, weet dan ook meteen waarheen. Het programma van De Basiliek kan je samen met het hele blokkenschema van Vestrock hier terugvinden.

Vestrock vindt plaats in Hulst, op een steenworp afstand van Breda, Rotterdam, Gent en Antwerpen, en wist op enkele jaren tijd uit te groeien tot een uniek en bijzonder festival met een landelijke ambitie en uitstraling waarmee het al ettelijke festivalprijzen wegkaapte. Het gehele programma voor 2015 omvat ruim 70 acts die een bijzondere diversiteit aan muzikale genres bieden op vijf verschillende podia, met onder andere internationale topnamen als Anouk, Arsenal, Showtek, Lonely The Brave en Echotape.

Alle eerdere edities van Vestrock en Vestrock Junior waren volledig uitverkocht, voor vrijdag 5 en zaterdag 6 juni zijn hier nog enkele kaarten beschikbaar.