Admiral Freebee – I don’t want to feel good today: nieuw nummer nu te streamen op Indiestyle

door Bart Somers

Admiral Freebee bracht onlangs de succesvolle single ‘Nothing else to do’ uit, een voorloper van zijn op 28 februari te verschijnen nieuwe boreling ‘The Great Scam’. Dat is inmiddels zijn vijfde album en de opvolger van ‘The Honey and the Knife’ uit 2010. Na een lange periode van solo-optredens staat Admiral Freebee er ook opnieuw met een volledige band. Op woensdag 12 maart presenteert Admiral Freebee het nieuwe album in “zijn” AB. Tickets voor dit concert zijn nu te koop via www.abconcerts.be.

Voor de opnames van ‘The Great Scam’ trok Tom Van Laere naar het grote beloofde land over de Atlantische oceaan. In de Water Music Studios in New Jersey (Hoboken) zorgde John Agnello (Kurt Vile, Sonic Youth, Dinosaur Jr.) voor het betere knoppenwerk en Steve Shelley, drummer van onder andere Sonic Youth,  mepte de ritmes bij elkaar.

Vandaag kun je op Indiestyle nader kennismaken met ‘I don’t want to feel good today’. Veel luisterplezier. (Door problemen bij Soundcloud kan het zijn dat je niet onmiddellijk iets te zien krijgt. Een druk op de refresh-knop of F5 lijkt dit euvel op te lossen).

Website Admiral Freebee

Verdeeld door Sony Music