BIMFEST 2012 op 14 & 15.12 – line up met o.a. Peter Hook & The Light, Test Dept: Redux en Blancmange

door Jacky Ypzsilon

Ook dit jaar slaan BodyBeats, Dark Entries en Peek-A-Boo Magazine weer de handen in elkaar en pakken ze uit met het BIMFEST, oftewel het ‘Belgian Independant Music Festival’. Ondertussen is het festival reeds aan zijn elfde editie toe. BIMFEST duurt twee dagen en wordt elke dag afgesloten met een afterparty.

De grootste troef is en blijft de combinatie van relatief nieuwe bands met opnieuw tot leven gewekte (cult)acts. Headliners op de eerste dag zijn de Londense Industrial pioniers Test Dept.. De tweede dag wordt afgesloten door Joy Division-bassist Peter Hook die met zijn Peter Hook & The Light de klassieker ‘Unknown Pleasures’ integraal komt spelen. De overige acts worden uitgebreid voorgesteld op de website van het festival.

Tickets voor vrijdag 14 december kosten 30 euro in voorverkoop (35 euro aan de kassa), voor 15 december is dat 35 euro (40 euro aan de kassa). Er zijn in voorverkoop ook combitickets te koop voor 60 euro (65 euro aan de kassa). Alle verdere ticketinfo (dagtickets en combitickets) en de links om online tickets te bestellen vind je terug op de website van BIMFEST.