Converse Get Dirty in Bitterzoet Amsterdam op 28.05 met Chef'Special, Mozes and the Firstborn en SX

door Bart Somers

Om de lancering van de Chuck Taylor All Star Well Worn-collectie te vieren, organiseert Converse in 11 Europese steden een GET DIRTY-concertreeks waarbij het er wild aan toe mag gaan: helemaal opgaan in de muziek, alles loslaten en aan het einde van de avond vieze voeten. De Converse mindset ‘Shoes Keep It Clean..Sneakers Get Dirty’ wordt zo letterlijk genomen. De eclectische line-up van bands met een jeugdige “get dirty”-spirit, brengt een divers muzikaal gezelschap bij elkaar in onder meer Londen, Parijs, Milaan, Antwerpen, Berlijn, Wenen, Hamburg, Keulen en Amsterdam.

Voor het event in TRIX te Antwerpen op 24 mei zijn er nog slechts een handvol tickets te krijgen, en enkel via Music Mania Gent. Op dinsdag 28 mei zal de GET DIRTY-gig in Amsterdam plaatsvinden in Bitterzoet. met SX, Mozes and the Firstborn en Chef’Special.

SX is een opkomende psychedelische indiepopband uit België, meest bekend van hun single ‘Black Video’. Mozes and the Firstborn (foto), een combo van vier rockende jochies uit Eindhoven, combineert invloeden uit psychedelische beatpop uit de jaren zestig met de bravoure van The Rolling Stones ten tijde van ‘Exile On Main St.’ en de dreinende pop van The Velvet Underground. Chef’Special sluit de avond af met een energieke en dynamische liveshow waarmee ze eerder onder meer Lowlands, Noorderslag, Pinkpop en Sziget Festival plat speelden.

CONVERSE GET DIRTY GIG
Wie wat te vieren heeft, deelt uit. Alle bezoekers ontvangen een Converse GET DIRTY goodie bag.
Datum: dinsdag 28 mei
Waar: Bitterzoet, Spuistraat 2, 1012 TS Amsterdam
Tickets: 5 EUR via www.bitterzoet.nl
Meer info
Mood video