De Vooruit en All Eyes On Hip Hop slaan de handen in elkaar voor ‘Out The Frame’

door Pascal Vandenberghe

All Eyes On Hip Hop en de Vooruit bundelen opnieuw hun krachten. Het resultaat? ‘Out The Frame’, een gloednieuw ééndagsfestival waar volledig wordt gefocust op de spannendste acts in en rond de huidige hiphop-scene. De line-up is er één die uitblinkt in diversiteit en op z’n minst indrukwekkend te noemen is.

Zo komen Open Mike Eagle en milo er hun recenste platen voorstellen, respectievelijk ‘Brick body kids still daydream’ en ‘who told you to think?​?​!​!​?​!​?​!​?​!’. Verder word je getrakteerd op de futuristische dancehall/grime van Londenaar Gaika en zorgen Junglepussy en Chynna voor een flinke dosis attitude. Voor het experimentelere werk komt Moor Mother aantreden. Ivan Ave brengt zijn mellow en dansbare muziekjes mee uit Noorwegen en de Brusselaars van Stikstof kunnen uiteraard niet uitblijven om de Belgische scene stevig te vertegenwoordigen. Binnenkort worden nog meer namen aangekondigd.

‘Out The Frame’ vindt plaats op zaterdag 10 maart en gaat door in verschillende zalen van de Vooruit (Café, Balzaal, Foyer Theaterzaal). Tickets kosten 15 euro in voorverkoop en kan je hier bestellen.