Discovery: Zwembaden in de lift – Can I jump on your trampoline

door Adriaan Fillet

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Een twee minuten en twaalf seconden lange oerkreet is de beste manier om ‘Can I jump on your trampoline’ te omschrijven. Een oerkreet die gecombineerd werd met de beste riff die ik in lange tijd hoorde. Voeg daar nog wat pittige drums en een hoop oversturing aan toe en je hebt logischerwijs een briljant nummer. Niet alleen deze song is uitstekend, een bijhorende clip met hondjes verorberende zeemonsters en ontploffende walvissen deed bij mij alle stoppen doorslaan.

Kasper De Sutter kenden we al als gitarist van noiserockgroep El Yunque, nu weten we ook wat hij stiekem alleen op zolder uitspookt. Het eerste nummer van Zwembaden in de lift is er voor mij los op, al was het alleen al door de naam. Beluister en bekijk het hieronder zelf en laat je overtuigen.

Facebook