Garcia Goodbye zoekt support acts, en zet beste bands in de kijker op Indiestyle

door Bart Somers

Garcia Goodbye overschreed onlangs de kaap van de 15.000 Facebook-likers, en krijgt tegenwoordig dan ook dagelijks mails van bands die graag eens met hun willen optreden, wat de jongens uiteraard niet onprettig vinden. En hoewel ze niet iedereen kunnen meenemen in hun koffers naar Brazilië, waar de band werd opgepikt door enkele invloedrijke journalisten en zelfs al eens de muzikale aftrap mocht geven voor een voetbalwedstrijd van topclub Palmeiras, hebben de Vilvoordenaren in het verleden al een aantal speelgelegenheden geboden aan andere bands. Bekend of onbekend, dat maakt hun niet uit.

Als de kans zich opnieuw voordoet, kan Garcia Goodbye deze zomer of dit najaar nog eens een band mee op sleeptouw nemen. Heb jij interesse? Kom dan op zaterdag 29 maart naar het optreden in CC Het Bolwerk te Vilvoorde en geef je cd af aan de MadTiger-stand in de zaal. De bandleden ontvangen liever een cd dan een digitaal promopack want na 5 jaar verzuipen ze in de mails vol links naar Soundcloud, YouTube en Facebook, daarom gaan ze nu oldskool.

De inkom die avond is gratis en het feestje achteraf met Brett Summers ook. Nog niet overtuigd? De groep gaat de meest opvallende cd’s bespreken op Indiestyle, hier dus. Check deze sectie op de website van Garcia Goodbye voor meer details.