Horst maakt affiche compleet

door Yannick Verhasselt

Men heeft er lang naar zitten aftellen, maar eindelijk is het zover: Horst maakt hun affiche compleet. Nu hun clubseizoen op de site stilaan op z’n einde loopt, maakt men een ideale brug naar het festival. In december maakte het festival al namen bekend. DJ’s als Ben UFO, Benga & Skream, upsammy, Octo Octa (met d&b set!), DJ Nobu en ga zo maar door waren al aangekondigd. Kelman Duran, DJ SWISHA, Anz, Lefto Early Bird, Gerd Janson, Nene H, Le Motel, Rrose enzovoort zijn zo allen van de partij.

For All Queens! maakt verder opnieuw hun opwachting. Ook het Brusselse label FRONTAL zien we op de affiche staan. Benieuwd wat die in elkaar gaan boksen voor het festival. Check de volledige affiche onderaan het artikel. Verder maakt het festival bekend dat Kiosk Radio dat jaarlijks het Moon Ra-podium cureert de handen in elkaar zal slaan met de toonaangevende internetradio The Lot Radio. Daarnaast zal Resident Advisor weer van de partij zijn om het Vesshell-podium te vullen.

Ten slotte maakt het festival bekend dat er wederom een expo zal plaatsvinden op het terrein: ‘To have or to hold’. “In en rond ASIAT-Park gaan acht beeldende kunstenaars en collectieven aan de slag. Ze stellen de bepalende rol van menselijke inmenging in vraag of kiezen resoluut voor een engagement ten aanzien van de toekomstige gemeenschap. Het is een tentoonstelling over het al dan niet vasthouden of liefhebben, over het vergroenen of innemen van de publieke ruimte en over het behoud of verlies van eigenzinnige natuur en infrastructuur.“, vertelt leidinggevende artistiek Louise Goegebeur in een statement.

Horst Music & Arts Festival vindt plaats van 9 tot en met 11 mei op de ASIAT-site in Vilvoorde. Tickets voor het festival zijn te koop via de website van het festival. Opgelet, er zijn énkel nog dagtickets beschikbaar voor donderdag 9 mei.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Horst (@horstartsandmusic)