Leffingeleuren strikt Tapir!, de terugkeer van Mclusky, Bob uit Zuid en meer

door Yannick Verhasselt

Nadat een eerste elftal namen werd gelost, volgt vandaag de uitbreiding van de kern. Leffingeleuren vult de bank aan met 12 namen. Daarbij is het festival verheugd de Welsche band Mclusky naar ons land binnen te halen. De post-hardcore band kende hun grootste successen tot 2005. Andrew Falcous en co hingen nadien hun gitaren aan de haak. Hier en daar werd nog wel eens een show gespeeld, maar van een echte reünie was nooit echt sprake. In september van vorig jaar, 19 jaar sinds de band nog muziek had uitgebracht, verscheen er prompt een een vier nummer-tellende ep. Het zou een voorbode van een nieuwe plaat. En na de zomer staan ze dus exclusief in Leffinge!

Verder zijn ook Tapir!, Snapped Ankles, Bob uit Zuid, Dorpsstraat 3, Talk Show, Beige Banquet, Collignon, Cat Clyde, Dame Area,
Cool Sorcery en Bad Bangs van de partij. Alle andere namen, meer informatie en tickets vindt je op de website van Leffingeleuren. Leffingeleuren vindt plaats van 13 tot en met 15 september op de markt, de Zaal en Café de Zwerver en in en rond de kerk van het dorp.