Let's Get Lost 2013 – line-up festival Zwolle lost eerste namen, tickets al te koop

door Bart Somers

Op zaterdag 26 oktober aanstaande wordt in Zwolle de tweede editie van het muziekfestival Let’s Get Lost georganiseerd. De kaartverkoop gaat vandaag van start. De insteek van het festival is het presenteren van toffe (nieuwe en opkomende) bands uit binnen– en buitenland op speciale plekken. Het festival mag in oktober onder andere Daniel Norgren (ZWE), Lower (DK), Afterpartees (NL), Adam & The Relevants (NL), Lowing (ZWE), Wolf in Loveland (NL), Douglas Firs (BE) en Tim Vantol (NL) verwelkomen. Er volgen nog meer namen. Kijk voor meer info en kaartverkoop op www.lets-get-lost.nl.

De organisatie kijkt terug op een zeer succesvolle editie vorig jaar waarin het festival zo’n 750 bezoekers trok en veel landelijke aandacht genoot. Een van de doelstellingen van Let’s Get Lost is om vernieuwende, opkomende bands naar Zwolle te halen. Sommige acts die vorige editie nog enigszins onbekend waren, genieten nu van grote internationale bekendheid. Zo stonden met Jacco Gardner, Mozes & The Firstborn en de Belgische band SX vorig jaar artiesten op het programma die nu internationaal op grote festivals optreden.

Met deze tweede editie maakt het festival een flinke stap voorwaarts door nog meer locaties en nog meer bands te programmeren. Het platform Let’s Get Lost heeft als doel mensen kennis te laten maken met mooie, nieuwe muziek op bijzondere locaties.

Let’s Get Lost – Festival
Zaterdag 27 oktober
Verschillende locaties binnenstad Zwolle
Start voorverkoop: dinsdag 23 juli
Ticketprijs: € 17,50 excl. voorverkoopkosten
www.lets-get-lost.nl