Lokerse Feesten maakt 2manydjs, The Murder Capital, ILA en meer bekend

door Yannick Verhasselt

De affiche van Lokerse Feesten heeft op alle tien dagen hun vorm gekregen. Vandaag kadert het festival zowat iedere dag nog verder in met maar liefst 25 nieuwe namen! Hieronder vind je een overzicht van alle nieuwe namen.

Zo vervoegen 2manydjs en Anfisa Letyago Paul Kalkbrenner. The Murder Capital, ILA en Bill-Ryder Jones sluiten aan bij Future Islands en Pixies op 5 augustus. Novastar, Bluai, Aõ, The Bony King Of Nowhere en ISE komen er dan weer bij op 7 augustus. Een extra dosis beats worden toegevoegd in de vorm van Andromedik die op 8 augustus de mainstage zal afsluiten na The Prodigy. Daarnaast is er de traditionele Cherry Moon-avond op 2 augustus en blikt Studio Brussel 8 augustus in met Murdock, James Marvel, Basstripper en Faisal. Ten slotte zijn er nog toevoegingen van Jah Wobble’s Metal Box en The KVB op 4 augustus met Front 242 en Elmer op 11 augustus wanneer Oscar & The Wolf het hoofdpodium afsluit.

Lokerse Feesten vindt plaats van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus. Tickets en meer informatie zijn te vinden op de website van het festival.