Motel Mozaïque 2012 – Data en eerste namen bekend, tickets komen eraan

door Bart Somers

Van donderdag 19 tot en met zondag 22 april vindt de 12e editie van het Motel Mozaïque festival plaats op diverse locaties in Rotterdam. De eerste namen van het muziek-, beeldende kunst- en theaterprogramma zijn bekend. De bands Fink (uk), Apparat Band (de) en 2:54 (uk), theathergezelschap t.r.a.n.s.i.t.s.c.a.p.e. (be) en kunstenaar Rob Sweere (nl) maken hun opwachting tijdens het festival. De kaartverkoop start op zaterdag 3 december om 10.00 uur.

Vroege vogels profiteren van een korting
De verkoop van passe-partouts voor Motel Mozaïque 2012 start op zaterdag 3 december om 10:00 uur via de online ticketshop op www.motelmozaique.nl/tickets. Een passe-partout biedt toegang tot alle dagen van het festival. Vroege vogels profiteren tot en met 31 december 2011 van 5 euro korting en betalen voor een passe-partout 60 euro. Vanaf 1 januari 2012 kost een passe-partout 65 euro. Dagkaarten voor vrijdag of zaterdag en tickets voor deelname aan het slaapproject zijn voorlopig nog niet verkrijgbaar.

Motel Mozaïque sinds 2001
Sinds 2001 biedt het Rotterdamse Motel Mozaïque festival jaarlijks een mix van popmuziek, theater en beeldende kunst. Daarnaast worden festivalbezoekers door gidsen verleid naar bijzondere plekken in de stad en binnen het festival, en kunnen zij blijven slapen op bijzondere locaties of in kunstwerken. De afgelopen jaren beleefde Motel Mozaique uiterst succesvolle edities, mede dankzij acts als Belle & Sebastian, James Blake, Agnes Obel, Mumford & Sons, Band Of Horses en dEUS.

Kijk voor meer informatie over het festival en de eerste namen van het programma op www.motelmozaique.nl

Apparat Band
Apparat Band geeft naast deze festivalshow op Motel Mozaique nog een clubshow in Nederland. Op donderdag 19 april staan ze in de Melkweg Amsterdam. Zie www.melkweg.nl voor meer informatie.