Motel Mozaïque 2012 – festival Rotterdam verkoopt nog tickets aan early bird-tarief

door Bart Somers

Vanaf 1 januari gaan de dagtickets voor het Motel Mozaique 2012 festival in de voorverkoop. Deze tickets, voor het avondprogramma van vrijdag 20 april of zaterdag 21 april 2012, kosten 35 euro (Kopen). Dit is een lichte stijging t.o.v. vorig jaar, toen kostten deze tickets 33 euro. Dat betekent dat de organisatoren de BTW-verhoging van 6% naar 19% niet volledig aan het publiek doorberekenen.

KOOP VOOR 1 JANUARI EEN PASSEPARTOUT TEGEN EARLY BIRD TARIEF

Het Early Bird tarief voor een festival passe-partout (60 euro) geldt nog tot en met 31 december. Passe-partouts kosten vanaf 1 januari 65 euro. Wees dus snel als je er je voordeel mee wilt doen. Tickets voor Motel Mozaique 2012 zijn vooralsnog alleen te koop via de online ticketshop op MM-website.

VIJF NIEUWE NAMEN VOOR MOTEL MOZAIQUE 2012 FESTIVAL

Vijf nieuwe bevestigingen voor Motel Mozaique 2012: Muziek van de opvallende Oostenrijkse zangeres Soap&Skin (with Ensemble / enige Nederlandse show) en de Amerikaanse folkband Bowerbirds (labelgenoten van Akron Family, Phosphorescent en The Tallest Man On Earth oa). Performances van Nick Steur en de charmante vaste gasten BLISS. Tot slot voor nu, want we hebben nog zeker 50 namen te goed, beeldende kunst van Dorian de Rijk. Lees meer, kijk en luister bij het Programma-overzicht.