Onder meer Trixie Whitley en Porches vullen de affiche van Les Nuits Botanique 2018 aan

door Jasper De Spiegeleer

Les Nuits Botanique geeft opnieuw een resem namen vrij. Twee opvallende nieuwkomers zijn de Britse band Jungle en Trixie Whitley op respectievelijk 1 en 5 mei. Verder staan op 28 april Mabel, Noah Slee en Ivy Falls, het soloproject van Fien Deman, in De Rotonde. Op diezelfde dag kan je je rockhart ophalen aan BRNS, BRNSRPPRS en Ropoporose in Grand Salon de Concert. Op 29 april zet Botanique Franstalig geweld Mortalcombat en Calypso Valois en popartiesten Porches (foto) en Pale Grey op de planken.

Ook het programma van 30 april wordt aardig aangevuld met Baloji, AYO, Bachar Mar Khalife, Beatsforbeaches, Chance en Le Manou. Op 1 en 2 mei klimmen Ivan Tirtiaux en Thamel op het podium van Grand Salon de Concert. De Bulgaarse Ana Diaz en de punkers van Pogo Car Crash Control vullen de line-up van 3 mei aan. Hiphop wordt dan weer vertegenwoordigd op 5 mei met Lous & Primero en Blu Samu.

Les Nuits Botanique vindt plaats van 25 april tot en met 6 mei. Tickets en een overzicht van alle geprogrammeerde artiesten kan je hier vinden.