Paaspop 2014 – tickets goedkoper voor vroege beslissers, Band of Skulls, Public Service Broadcasting, Kensington en andere namen bekendgemaakt

door Bart Somers

Het Grote Wachten is voorbij voor de Paaspoppers onder ons: zaterdag 30 november om 10.00 uur start de voorverkoop van de Early Bird-tickets voor het jaarlijkse festival, dat van vrijdag 18 april tot en met zondag 20 april 2014 op terrein De Molenheide in Schijndel (Noord-Brabant) wordt gehouden. De Early Bird-actie loopt tot en met zaterdag 11 januari 2014. De Paaspop-bezoeker kan alvast deze mooie eerste reeks acts in zijn agenda zetten: Band Of Skulls – Birth of Joy – Boys Noize – Coely – De Jeugd Van Tegenwoordig – Kensington – DevilDriver – Halestorm – Hans Teeuwen & The Painkillers – La Pegatina – Michael Prins – Peter Pan Speedrock – Public Service Broadcasting – Rob & Emiel – The Exploited – Tribute2BobMarley en Triggerfinger.┬áVolgende week komt de organisatie opnieuw met een reeks mooie spannende namen. Informatie over de bevestigde acts staat op de festivalwebsite.

Nieuw Op Paaspop: WE ARE ELECTRIC!

Afgelopen zaterdag maakte de eerste editie van het nieuwe electric festival WE ARE ELECTRIC in het Eindhovense Klokgebouw furore waar onder anderen Major Lazer, The Bloody Beetroots en RL Grime 7.000 bezoekers een waanzinnig mooie avond bezorgden. Paaspop is er daarom trots op dat WE ARE ELECTRIC de komende editie drie dagen lang de Stardust zal gaan hosten. De eerste grote naam voor de Stardust is DJ Boys Noize.

Start Early Bird-actie op zaterdag 30 november om 10.00 uur

Paaspop is er opnieuw in geslaagd om de entreeprijzen ten opzicht van vorig jaar te handhaven. Tijdens de Early Bird-actie zijn de volgende festivaltickets voor een gereduceerde prijs te koop. Klik hier voor meer info.