Pukkelpop 2013 – line up houdt weer rekening met de wensen van de bezoekers

door Jacky Ypzsilon

Een pak festivals maken de eerste namen bekend, en ook Pukkelpop zit niet stil. Elk jaar opnieuw vragen de organisatoren aan de fans om hun wensen kenbaar te maken. In 2012 wisten ze maar liefst 4 groepen uit de lijstjes-top 10 naar Hasselt te halen.

Nu is het opnieuw zover. Lijstjestijd is in the house. De organisatoren willen opnieuw jouw top 5 ontvangen om zo te proberen van Pukkelpop 2013 dé affiche van de zomer te maken. Jouw vijf favoriete acts doorgeven kan via het handige invulformulier op www.pukkelpop.be. De eerste 5.000 ingestuurde lijstjes ontvangen trouwens de enige echte exclusieve Pukkelpop 2013-sticker in de bus.

Pukkelpop 2013 vindt plaats op donderdag 15, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus. Indiestyle houdt je zo goed mogelijk op de hoogte over alle ontwikkelingen. Hou zeker ook de website van het festival in de gaten.

Inspiratie nodig? Op onze Last.fm-page vind je week na week de bands die de Indiestyle-leden het meest hebben beluisterd. Als je lid wordt van de page, help je automatisch mee deze hitlijst te bepalen. Fijn, toch?