Pukkelpop 2014 – Mac DeMarco, Say Lou Lou en enkele anderen komen ook

door Bart Somers

Op dagtickets voor donderdag na is Pukkelpop helemaal uitverkocht, en ook de affiche raakt voller en voller. Vandaag kondigden de organisatoren de komst aan van Sigma, Mac DeMarco, Ella Eyre, Say Lou Lu en Arthur Beatrice.

Pukkelpop zegt zelf het volgende over de nieuwe acts: “Op zaterdag dans je de benen onder je lijf uit op een dj-set van Sigma, de heren die momenteel een knaller van een zomerhit scoren met ‘Nobody to love’, nu al een feestje.

Pukkelpop draait natuurlijk ook jaarlijks om de fijne, frisse namen die we onder andere ontdekken in de Belgische muziekclubs, op het Brusselse Les Nuits Botanique bijvoorbeeld. Zo kan je er vanaf volgende week heel wat acts checken die later ook op onze weide zullen staan. Eerder maakten we beiden al namen bekend als Clean Bandit, Jungle, The War On Drugs en Sharon Van Etten.
We voegen aan dat gedeelde lijstje vandaag de nieuwe slackerrockheld Mac DeMarco toe en ook het Britse zangwonder Ella Eyre kan je eerst ontdekken in Brussel, daarna op de donderdag van Pukkelpop. Haar stem ken je zeker van Rudimentals ‘Waiting all night’. Voor de echte indiepopliefhebbers speelt diezelfde dag ook het Zweedse Say Lou Lou en op zaterdag nodigen we het Londense Arthur Beatrice uit. Fans van The xx of Everything But The Girl gaan helemaal vallen voor hun bloedmooie, soulvolle geluid.

Voorlopig zijn er nog enkel tickets te verkrijgen voor donderdag 14 augustus met op de affiche onder meer Editors, Outkast, Deadmau5, Disclosure en The Kooks.”

Tickets en verdere info vind je op www.pukkelpop.be.