Rock Olmen 2012 – programma volledig, o.a. Great Mountain Fire toegevoegd

door Bart Somers

Rock Olmen 2012, dat plaatsvindt op vrijdag 27 juli, vervolledigt de affiche met enkele klinkende namen. Het festival wordt geopend door de Balense helden van Landing Atlantis en daarna is het de beurt aan het Antwerpse Humble Flirt, dat kon rekenen op positieve commentaren tijdens de recente Humo’s Rock Rally. Ook de Brusselse band Great Mountain Fire speelt op het hoofdpodium en deed al heel wat grote festivals (Dour, Pukkelpop) zodat hun plaatsje verdiend is.

Co-headliner wordt Wallace Vanborn, dat onlangs een bom van een nieuwe plaat uitbracht. De kritieken zijn unaniem lovend en live worden er naar verluidt nog enkele tandjes bijgestoken. Olmen zal daveren en zo heeft de organisatie het graag.

Eerder was al bekend dat School is Cool headliner is en ook volgende bands maken hun opwachting: The me in you, Blaudzun (Ned), Mojo Fury (Ier), Papier Tigre (Fr), Willow, Soul Shakers en Kapitan Korsakov.

Rock Olmen maakt voor het eerst gebruik van 3 podia en het festivalterrein werd volledig vernieuwd. De voorverkoop van tickets start zeer binnenkort. Meer info via www.rockolmen.be.