Snowbombing 2013 – line up sneeuw- en muziekfestival met Kasabian als headliner

door Jacky Ypzsilon

Zomerfestivals de max? We zijn het volmondig met je eens. Al kan je het de Oostenrijkers niet kwalijk nemen dat ze in april 2013 opnieuw Snowbombing organiseren, het grootste sneeuw- en muziekfestival van Europa. Overdag wordt er geskied en gesnowboard, genoten van muziek bij de podia op de bergtoppen of gerelaxt in de spa van een 5-sterrenhotel. De nachten leveren baanbrekende optredens van artiesten van wereldklasse op unieke locaties, variërend van een torenhoge iglo tot betoverende bosgronden; mysterieus, muzikaal en ongeëvenaard.

Het schilderachtige en slaperige dorpje Mayrhofen in Oostenrijk zal wakker worden geschud door een editie van Snowbombing die alle voorgaande zou moeten doen ondersneeuwen. Headliner is Kasabian, andere al bevestigde namen komen meer uit de dancescene: Carl Cox, Seth Troxler, Netsky, Katy B, Skream, Disclosure, Maceo Plex, Kerri Chandler en meer.

“Deze lineup is slechts het begin. Het is als een sneeuwbal en wordt groter en beter naar mate het evenement dichterbij komt, om uit te groeien tot de grootste en beste lineup die Snowbombing ooit gehad heeft”, aldus Snowbombing oprichter Gareth Cooper. De highlights van vorig jaar kun je hier herbekijken.

Bezoek voor meer informatie en het kopen van kaarten www.snowbombing.com.