Speel jij eind september op TrixTraxFest / 8 jaar Indiestyle?

door Tiffany Devos

Op 22 september vieren TrixTrax en Indiestyle opnieuw feest. TrixTrax staat voor een reeks concerten van jonge, talentvolle binnen- en buitenlandse groepen en artiesten in Antwerpen. De organisatie is in handen van een groepje enthousiaste vrijwilligers die alternatieve muziek – in alle stijlen, vormen en maten – een warm hart toedragen.

Centraal staan de zoektocht naar aanstormend talent en een verrassende en kwaliteitsvolle avond muziek. Zo waren in het verleden enkele hedendaagse smaakmakers van de Belgische scene, zoals School Is Cool, Oscar & The Wolf en Soldier’s Heart, gratis op TrixTrax te bewonderen. De TrixTrax-concerten vinden normaal gezien elke derde donderdag van de maand plaats in het gezellige TRIX-café.

In september bestaat Indiestyle acht jaar, en slaan TrixTrax en het online muziekmagazine ondertussen voor de vijfde keer de handen in elkaar voor een TrixTraxFest. Op de affiche zullen drie namen staan, de opener van de avond zoekt de programmator via vi.be.

Wil je proberen deze speelkans te grijpen en heb je minstens drie goede indierocksongs in je vi.be-player? Schrijf je dan snel in via deze link en treed in de voetsporen van Voodooland. Inschrijven kan tot en met 7 augustus.