Suck it and See op 29 januari 2015 met Delta Crash en 26 maart 2015 met Alpha Whale

door Bart Somers

Begin 2013 zwaaiden we in onze vi.be-rubriek de loftrompet over onder meer Delta Crash en Alpha Whale. Twee jaar later doen beide bands het nog steeds goed, en programmeren we hen op onze indie/rock party’s in de Brusselse Bonnefooi, waar de toegang naar goede gewoonte helemaal gratis is.

Op 29.01 pakken we uit met een liveshow van Delta Crash, een indierockband pur sang die onder meer al de hoofdgaai afschoot in de Redrockrally in Brugge en de tweede plaats uit de brand sleepte in de Melkrockrally te Tielt. Hun optreden wordt gevolgd door dj-sets van Suck it and See-resident Brett Summers, de Belgische indierocktrots Freaky Age en het Gentse dj-duo Eton Rifles, welbekend van beruchte feestjes in de Sioux aldaar.
Facebook-evenement Suck it and See 29.01

Alpha Whale is onze band voor de editie van 26.03, en afgaande op de erg vroege respons op Facebook belooft het die dag een drukke bedoening te worden. De groep wist dan ook al het Brusselse 62tv Records te overtuigen van zijn kunnen, en versierde ook reeds een plekje op de affiche van Les Nuits Botanique 2015, meer bepaald op 12 mei. Spring zeker binnen op 26 maart voor een voorproefje,en blijf na het optreden dansen op de plaatjes van Brett Summers, Recorders (die dit voorjaar ook al op het programma van de Botanique mogen pronken) en LSD Soundsystem, eind 2014 nog achter de decks op feestjes in onder meer de Sioux te Gent en de Rumba in Leuven.
Facebook-evenement Suck it and See 26.03

Hou Indiestyle in de gaten, want in het voorjaar van 2015 zullen we ook een partysamenwerking aangaan met de Nijdrop uit Opwijk, meer daarover vernemen jullie heel binnenkort.