The Dø en Theophilus London annuleren concerten op Les Nuits Botanique 2015

door Thomas Konings

Gisteren werd bekendgemaakt dat Theophilus London een praatje in een Amerikaanse talkshow verkoos boven een optreden op Les Nuits dat gepland was op zaterdag 16 mei. De Botanique biedt nu in ruil een ticket van 14 euro aan waarmee je vervanger Robbing Millions naast Mochélan en Pomrad in de Orangerie, Tops en Recorders in de Rotonde en Soak en Eaves in de Grand Salon kan zien.

Vandaag moet ook The Dø hun show cancellen, die zou normaal gezien vanavond doorgaan. Zangeres Olivia kampt met stemproblemen. Ook Saint Saviour past. Nu wordt het optreden van Chapelier Fou en voorprogramma’s verplaatst van het Koninklijk Circus naar de Chapiteau, Mew blijft gewoon op de affiche staan.

Tickets voor het concert van Chapelier Fou blijven geldig. Tickets voor het concert van The Dø en Mew blijven eveneens geldig. Ter compensatie krijgen de mensen die al een ticket hadden er één gratis kaartje bovenop. Dit ticket kan men – op vertoon van het aangekocht ticket – afhalen aan het onthaal. Indien dit niet voldoet kunnen de tickets terugbetaald worden via mail (met bankgegevens) naar tickets@botanique.be.

Dit is het nieuwe programma voor vanavond:

Chapelier Fou: 22h30 – 23h40
Mew: 21h20 – 22h10
Isaac Delusion: 20h20 – 21h00
Beautiful Badness: 19h30 – 20h00