Vestrock 2014 – affiche aangevuld met o.a. Thomas Azier, Reptile Youth en Bent Van Looy

door Bart Somers

Thomas Azier, Reptile Youth, Lonely The Brave, Bas Kleph, Eveline Vroonland en Bent Van Looy zullen optreden op de vijfde editie van het Zeeuwse festival Vestrock. Daarnaast zullen de Belgische jump/tek-dj Mark With A K, dubstepgrootheid Syndaesia, electroknaller Bodyspasm en het Zeeuwse Oorgasme één van de vier Vestrock-podia bestieren.

Hoewel Vestrock op een steenworp afstand ligt van Breda (60 min.), Rotterdam (80 min.), Antwerpen (30 min.) en Gent (40 min.) kan er dit jaar voor de eerste keer op kruipafstand van het festivalterrein overnacht worden op de Vestrock-camping, waarvoor aparte tickets kunnen worden gekocht. Omdat Vestrock kleinschalig en intiem is, is er geen verkeersdrukte richting het festival.

Alle eerdere edities van Vestrock en Vestrock Junior waren volledig uitverkocht. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor Vestrock Junior € 17,50 en voor Vestrock € 30,00 per dag. Combitickets zijn verkrijgbaar voor zaterdag en zondag voor € 50,00. Vrijdag 6 juni is er Vestrock Junior , zaterdag 7 en zondag 8 juni kun je naar Vestrock zelf. De voorverkoop is inmiddels gestart op www.vestrock.be. Daar vind je ook meer info over White Lies, Town Of Saints, I Will I Swear, Blaudzun, Daan en alle andere reeds bevestigde namen.