Etsy, dé plaats om zelfgemaakte dingen online te kopen en te verkopen

door Phara Elsen

Regelmatig kwam ik op allerlei blogs de naam Etsy tegen. Ik had er nog nooit van gehoord, maar al snel werd duidelijk dat het om een online store ging. Je kan het vergelijken met een site als Ebay, maar het speciale hier is dat je er ook handgemaakte spullen kunt kopen en verkopen. Op deze manier vind je er hele unieke dingen, zoals deze geweldig mooie Polaroids bijvoorbeeld.

Het aanbod aan categorieën is echt overweldigend. Om er een paar te noemen: muziek, kunst, kleding, speelgoed, meubelen, badspullen, vintage en zelfs planten!

Wat deze site ook zo uitzonderlijk maakt is dat je buiten de traditionele wijze (via de categorieën) ook op andere manieren naar spullen kan zoeken. Zo kan je per locatie zoeken naar winkels bij jou in de buurt of via de cadeaugids, waar ze je helpen om het perfecte cadeau uit te kiezen. Je kan ook gewoon per kleur iets selecteren en jawel, er is zelfs een tijdsmachine.

Er worden ook steeds verkopers in the picture gezet. Alsof dit nog niet genoeg was hebben ze daarenboven ook nog eens een blog. Weer een site dus die lichtjes verslavend werkt en waar je echt uren naar toffe items kan zoeken.

Veel shopplezier!

Etsy