Maak kans op een duoticket voor een van deze 7 Democrazy-concerten

door Indiestyle

Nu de goedkope cava en wakke ovenhapjes stilaan uit het dagelijkse blikveld aan het verdwijnen zijn, komt ook het voorjaarsconcertseizoen weer op gang. Waar in Gent kan je in dat verband beter terecht dan bij de brede en frisse programmatie van Democrazy? En je hoeft er misschien niet eens voor te betalen, want voor onderstaande concerten mogen wij telkens 3 duotickets weggeven.

A. Savage (25.1, NEST): De Parquet Courts-frontman komt zijn folky, lofi soloplaat voorstellen (foto).

Jaws Of Love (30.1, NEST): Kelcey Ayer, een van de songwriters bij Local Natives, doet het solo met ‘Tasha sits close to the piano’. Pianoballads over liefde, maar dan minder melig, en af en toe wat electronica.

Douglas Firs (31.1, NEST): Gertjan Van Hellemont wijkt op zijn nieuwe album ‘Hinges of luck’ ietwat af van zijn vroegere rootsrock, en introduceert beats, synths en effectjes.

Pale Waves (4.2, NEST): Genomineerd door BBC voor de Sound of 2018 en van begin af aan geprezen door The 1975 – Pale Waves schrijft binnenkort zonder twijfel dé nieuwe Britse gitaarpop-anthems.

Hookworms (6.2, NEST): De psychedelische indieband uit Leeds verschuift z’n muzikale blik richting electronica en synthpop, op nieuwe plaat ‘Microshift’.

Leyya (18.2, NEST): In zijn Big Next-reeks introduceert de muziekclub dit voorjaar onder meer Leyya, een electropop-duo uit Wenen. Ze klinken als een combinatie van melancholie en elektronische beats, of ook: experimenteel en tegelijk herkenbaar.

Andrew Hung (21.2, NEST): Andrew Hung maakt deel uit van de eclectische electronicaband Fuck Buttons, maar brengt met ‘Realisationship’ voor het eerst solowerk uit. Minder vuil, heel wat poppier en minder experimenteel, en zo des te dansbaar.

Mail naar gilles@indiestyle.be als je kans wil maken op een duoticket. Vermeld duidelijk je naam en voor welk optreden je het ticket wenst.