Discovery: Hiko Momoji – Late nights (ft. Father & Abra)

door Rana Cools

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

De Londense producer Hiko Momoji lijkt een mysterieuze nieuwe figuur in de wondere wereld van de muziek, maar als we je één tip mogen geven: onthoud zijn naam zeker. Wanneer je zijn eerste nummer ‘Mirage island’ beluistert ben je verkocht, en dan heb je ‘Late nights’ nog niet gehoord. Daarvoor riep hij de hulp in van Awful Records’ Father en Abra, die samen een verhaaltje vertellen over knuffelen – en alles wat op een late night verder kan gebeuren.

De twinkelende geluiden hebben iets weg van een wiegeliedje, al kunnen ze ook verklaard worden door de Japanse naam en artwork die onlosmakelijk met de artiest verbonden zijn. ‘Mirage island’ en ‘Late nights’ zijn slechts een voorbode van wat Momoji in februari te bieden heeft met zijn debuut-ep ‘Howls’. In afwachting kan je de song alvast gratis downloaden via SoundCloud.

Hiki Momoji Facebook