Discovery: Lowski – F.A.C.E

door Anthony Brynaert

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Hoewel bepaalde elementen uit de song – zie bijvoorbeeld de afwisseling tussen de heldere vrouwelijke leadzang en de diepere, bewerkte hese stem – niet bijster origineel meer zijn, is dit weer zo’n debuutsong die perfect in balans is. ‘F.A.C.E’ is op zich redelijk ingehouden maar bruist toch van de energie.

De subtiele kenmerkende electronica staat consequent op de juiste plaats en wordt naar kracht gezet met de prachtige open stem van zangeres Sarah in combinatie met de toevoeging van natuurlijke instrumentatie. Het Londense viertal weet zonder moeite de aandacht volledig naar zich toe te trekken met deze beklijvende song en heeft op basis van deze eerste indicatie de ideale sound om het in deze muzikale tijden te maken.

Facebook Lowski