Bonnefooi invites Indiestyle met Princess Century op 7 april

door Jacky Ypzsilon

Bonnefooi Invites Indiestyle 7apr2016

Bonnefooi en Indiestyle breken met een jarenlange traditie die bestond uit optredens van Belgische talenten, en daar is een goede reden voor. Als je Princess Century, het soloproject van Maya Postepski van Austra, kan strikken voor een live-optreden en een dj-set in Brussel, dan aarzel je geen halve seconde.

Onder haar eigen pseudoniem gaat de Canadese, die momenteel in Brussel woont, de toer van de dark disco en de iets donkerdere beats op. De aanstaande editie van ‘Bonnefooi Invites Indiestyle’ zal dan ook plaats bieden aan new-wave, donkerdere synths en elektronische dansdeunen.

Wat betekent dit concreet? Alles van Petite Noir over Purity Ring en The Knife tot Front 242 en New Order heeft zijn plaats, en dit is zeker geen beperkend lijstje. Naast Princess Century zullen ook Brett Summers en Melting Time de dj booth bevolken.

Wie tijdens de paasvakantie goed uit de bol wil gaan, en dat op een avond met gratis inkom, in een plaats die bekendstaat als een van de beste feestplekken van de Belgische hoofdstad, moet voor 7 april slechts 1 adres onthouden: Steenstraat 8 in Brussel. RSVP hier op Facebook en nodig zeker ook je vrienden en vriendinnen uit.