Cosa Nostra & Cirque Mystic halen God Is An Astronaut naar Aalst op 19 oktober

door Jacky Ypzsilon

Cosa Nostra & Cirque Mystic organiseren in Aalst al een jaar of 2 zowat wekelijks fijne concerten. Hierdoor stonden de voorbije maanden onder meer Kapitan Korsakov, The Hickey Underworld, Hypochristmutreefuzz, Mantis, La Jungle, El Yunque en andere fijne namen op hun podium. Op 19 oktober willen de Aalstenaars groter dan ooit uitpakken.

Die dag halen de organisatoren van deze shows de Ieren van God Is An Astronaut naar de stad aan de Dender. Deze groep, een van ‘s werelds grootste instrumentale bands, werd in 2002 opgericht door de broertjes Torsten en Niels Kinsella, en maakt al 15 jaar lang podia onveilig met subtiel opgebouwde en vaak overdonderende decibelmuren. De post-rockers brachten in totaal al 7 albums uit, waarvan het laatste, ‘ Helios / Erebus’, uit 2015 dateert.

Het voorprogramma zal op 19.10 verzorgd worden door de Belgische collega’s van Celestial Wolves. Deze groep is geen onbekende in het genre en speelde al in mooie zalen als TRIX en 4AD en op het prominente Dunk!festival.

Het concert zal doorgaan in een industrieel pand op zowat 100 meter van de Cosa Nostra. Voor het adres, info en tickets kan je terecht op de link in het Facebook-evenement. Muziek van God Is An Astronaut beluister je hier, die van Celestial Wolves vind je op deze plek.