Discovery: Klo – Under lie

door Anthony Brynaert

Bij Indiestyle dragen we het promoten van beloftevol talent hoog in het vaandel. Aangezien dit een belangrijk deel van ons mission statement is, willen we jullie nóg beter en sneller op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in muziekland. Daarom introduceren we vanaf nu dagelijks een nieuwe band/artiest die laatst een fantastisch nummer uitbracht.

Onze eerste vondst is ‘Under lie’ van het Australische duo Klo. Simon Lam en Chloe Kaul zijn elkaars neef en nicht en brachten begin dit jaar hun eerste single ‘Make me wonder’ uit. Toen eind vorige week ‘Under lie’ aan ons gehoor werd blootgesteld, twijfelden we geen seconde meer aan de succesformule van deze twee jonge Australiërs.

Neef en nicht slagen erin met niet al te ingewikkelde middelen een ontzettend zwoel en aangenaam geluid voort te brengen. Cloe’s volle stemgeluid sluit perfect aan met de zomerse en chille beats van Simon. De familiale chemie vertaalt zich dus ook probleemloos door naar hun muzikale schrijfsels. Hun eerste ep ‘Cusp’ is uit op 14 november maar is nu al voor te beluisteren via Spotify. Beluister hieronder alvast ‘Under lie’.

Soundcloud Klo
Facebook Klo