Eels – Hombre Lobo tracklist en album cover bekend en ander kort nieuws

door Bart Somers

Vorige week kondigden we al de release aan van “Hombre Lobo – 12 Songs Of Desire”, het nieuwe album van Eels. De album cover en de tracklist staan nu online op de officiële site van Eels. Deze link volgen als je je nieuwsgierigheid niet langer kunt bedwingen.

Maxïmo Park is in een gulle bui en geeft op de website van de groep “Wraithlike”, een nummer uit het aankomende album, weg als gratis mp3. Hier klikken om je naar die site te haasten.

Golden Silvers hebben “True Romance” gekozen als nieuwe single. Via deze link kun je al luisteren op MySpace. Om te kopen moet je wachten tot 21 april.

Wie bakt er zoete broodjes met Winterslag? Waterschei? Think again, Jos Vaessen. In mei brengen Superlijm en Winterslag een split EP uit. Hier klikken om Winterslag te leren kennen, en hier klikken voor Superlijm. Ideale muziek tegen de stress, Jos Vaessen.

Wild Light laat weten dat de video voor hun 1ste single “California On My Mind” gratis te bekijken is op Spinner. Deze link volgen als je geen zin hebt om te googlen.