Hit The City 2013 – tijdschema bekend, tickets nog steeds te koop, Kim Janssen en Condor Gruppe toegevoegd

door Bart Somers

Het Eindhovense festival Hit The City op zondag 3 november komt steeds dichterbij, en dat betekent dat het hoog tijd is voor een tijdschema. Via deze link is te zien welke band of artiest wanneer en waar speelt. Er zijn ook nog twee muzikale aanvullingen op het programma, namelijk singer-songwriter Kim Janssen die een intieme show in De Kapel zal doen met zijn nieuwe ep ‘The Lonely Mountains’ en Condor Gruppe die met hun krautrock meets spaghetti western de show stalen op het Incubate Festival en dat op 3 november doen in Nul Zes. Bovendien is het kunstenaarsgezelschap van de expositie in Kelderman en van Noort ook helemaal compleet.

Literatuurprogramma
In een voormalig NRE-gebouw aan de Nachtegaallaan leidt de Eindhovense schrijver en columnist Henk van Straten bezoekers als de ‘Rattenvanger van Hamelen’ langs een aantal schrikbarend goede schrijvers. De locatie is Kelderman en van Noort. Onderweg zijn er voordrachten van de jonge schrijvers Thomas Heerma van Voss en Shira Keller, van gevierd en gevreesd slam poet Andy Fierens, van begenadigd rapper en acteur Akwasi en van comedian-maar-nu-ook-schrijver Stefan Pop.

Expo
De grafische design studio Spielerei presenteert i.s.m. Kelderman en van Noort een expositie van lokale en internationale kunstenaars met o.a.: Rafael Bonilla Jr. (USA), Will Sweeney (UK), Joshua van Iersel (NL), Teun Jansen (NL), en Erosie (NL).

De voorverkoop voor Hit The City loopt onder meer via www.hitthecity.nl. Check de komende dagen zeker nog de last minute updates op Facebook en volg het festival via Twitter of Instagram: @hitthecityNL.