Indiestyle presenteert samen met 014 Take Me Out, Den Bond Turnhout, 29.11

door Jens Van Lathem

Indiestyle verbindt regelmatig zijn naam aan warm aanbevolen concerten, maar op 29 november mogen we samen met 014 ook ons eigen podium volstouwen met muzikaal talent. Dat feest heet Take Me Out en gaat door in Den Bond te Turnhout. Het kost in voorverkoop slechts 7 luttele euro’s, en die 7 muntjes zijn het meer dan waard. 014 zelf laat druppelsgewijs namen op ons los, tot zover heeft dat een dj-set van Mojo Filters (bekend van de Rock Rally enkele jaren terug) en een optreden van Sleeper’s Reign opgeleverd.

Maar ook onze redactie zit niet stil. In het gezellige en kleine café programmeren we even intieme bands. De headliner daarvan is niemand minder dan I will, I swear. Dit Gentse kamerpop-duo (of soms zijn ze ook met zo goed als honderd) drijft op een melancholische vrouwenstem en zachte pianotoetsen en heeft op basis van enkele songs al een serieuze reputatie opgebouwd. Elke noot die ze op Youtube zwieren wordt een hit. De beste voorbeelden daarvan zijn ‘Long days‘ en ‘Sleep‘. Hieronder kan je ook nog naar het nieuwe ‘Lakes’ luisteren.

Wees er dus bij! Tickets vind je op deze link. Het Facebook event waar jullie verder op de hoogte kunnen blijven van namen vind je hier.

I will, I swear Facebook