Header image

Indiestyle zoekt schrijftalent

door Mattias Goossens

Bij Indiestyle zijn we voortdurend op zoek naar muziekliefhebbers met een even scherpe smaak als pen. Om ons team te versterken zijn we daarom op zoek naar mensen die op regelmatige basis mee willen werken aan onze website. Dat gaat van korte nieuwsberichtjes tot lange interviews, aangevuld met albumrecensies en concertverslagen. Verder staan we steeds open voor reportages, reeksen, opiniestukken, columns… Ook voor onze vaste rubrieken zijn we steeds op zoek naar nieuwe suggesties. Heel onze werking steunt op vrijwilligers, we kunnen je dus enkel belonen met gratis concerttickets, vroegtijdige albumluisterbeurten en een team dat elke dag de beste muziek met elkaar en de rest van de wereld deelt. Een boeiende hobby die ook een duwtje kan zijn voor een carrière in de muziekwereld: je vindt (ex)-Indiestylers bij onder meer De Morgen, Humo, Focus Knack en De Standaard, op de muziekredactie van Studio Brussel en in concertzalen als Botanique en Nosta.

Voor wie een relevante opleiding volgt kunnen we ook een stageplaats aanbieden. Je krijgt daarbij begeleiding en als eerste de kans om albums, concerten of interviews te schrijven. Je werkt van thuis uit en leert als freelancejournalist te werken.

Interesse? Stuur dan een mailtje met motivatiebrief, een recent schrijfsel en je favoriete platen van het jaar tot nu toe naar mattias@indiestyle.be