Scratch The Surface-festival lost nieuwe namen en een vi.be-wedstrijd

door Milena Maenhaut

Gloednieuw op-en-top Belgisch festival Scratch The Surface maakt vandaag een nieuwe reeks namen bekend. Voor de eerste editie van het festival in het Antwerpse Kavka krijgt de organisatie hulp van boekingskantoor Ampersand Music uit Aarschot, dat dit jaar o.a. Brutus, Nordmann, The Guru Guru, Hypochristmutreefuzz en Freaky Age op menig muziekfestival neerpootte. Ze voegen noiserockers ShhtIt It Anita en Humo’s Rock Rally-finalist Dirk. toe aan de affiche én lanceren een vi.be wedstrijd. Het festival houdt immers een plekje op de affiche vrij voor jong talent van eigen bodem. Die plek wordt ingevuld door juryleden van muziekblog Dansende Beren, Ampersand Music en wijzelf, in samenwerking met Poppunt.

Eerder kondigde het festival al Mountain Bike, Electric)noise(Machine, Low Land Home, MOAR, The Geraldines, Fornet en The Waltz aan.

Scratch The Surface vindt plaats op 18 november 2017 in Kavka. Meer informatie, tickets en de laatste headliner die nog even een verrassing blijft, vind je op de website van het festival.