Scratch+Snuffest 2013 in Nieuwpoort – line-up met o.a. The Ex, Movoco en Gruppo Di Pawlowski

door Bart Somers

De eerste editie van Scratch+Snuffest vindt plaats op vrijdag 8 en zaterdag 9 november 2013 in zaal Ysara in Nieuwpoort en biedt je de mogelijkheid om een gezonde portie rock-’n-roll te combineren met een buitensporig weekendje aan zee. Nu het ATP festival – pionier van de boutique-festivals – aan z’n laatste editie toe is, staat Scratch+Snuffest klaar om alvast in België de fakkel over te nemen met een tweedaags indoorevenement dat een mix brengt van visuele kunsten en alternatieve rock. Alles gebeurt in een intieme en publieksvriendelijke omgeving waar muzikanten en muziekfans centraal staan.

Het programma bevat zowel gevestigde waarden als jonge honden. Scratch+Snuffers van dienst zijn Karma To Burn, The Ex, Condor Gruppe, :Embers:, MIAVA, Mombu, Manngold, Movoco, Common Deflection Problems, Human Trash, Dead Elvis & his one man grave en één van de meest spraakmakende optredens van Pukkelpop 2013, Gruppo Di Pawlowski. Dj’s Katia Vlerick (Studio Brussel) en 4ADJS sluiten de avond af met een fijn feestje.

Overnachten kan vlakbij in vakantiedomein Floréal (2 minuten stappen), in heel comfortabele self-catering appartementen van 2 tot 5 personen, met volledig ingerichte keuken. Alles bevindt zich op wandelafstand van de zee en van plaatselijke horeca, winkels en openbaar vervoer. Na een wilde nacht kan er zelfs een frisse duik genomen worden in het indoorzwembad dat bij het vakantiecomplex hoort.

Combitickets (80/90 euro per persoon) geven recht op een weekendticket en 2 overnachtingen. Earlybird bookers krijgen 5 dranktickets ter waarde van euro per persoon. Weekend- (39 euro) en dagtickets (20/25 euro) zijn beschikbaar via de website www.scratchandsnuffest.be.