Selah Sue heropent Het Depot op 16, 17 en 18.11

door Bart Somers

Dat het net Selah Sue is die de vernieuwde oude stek van Het Depot op het Martelarenplein leven komt inblazen, is niet toevallig. Het was namelijk in de zaal vlakbij het Leuvense station dat ze tijdens een van de Open Mic-avonden ontdekt werd. Wat dan ook weer geen toeval is aangezien er in Het Depot veel belang gehecht werd en zal worden aan de ondersteuning van lokale artiesten.

Ondertussen liep haar carrière als een TGV. Zo verkocht ze al meer dan een half miljoen platen, speelde ze voor grote uitverkochte zalen zoals de Zénith in Lille en nam ze het voorprogramma van Prince in Antwerpen voor haar rekening. En de trein raast maar verder, want na haar doorbraak in Europa is ze helemaal klaar om in het najaar de US te veroveren.

Het Depot is zeer blij dat hun poulain terugkeert naar de plek waar het voor haar allemaal begon om samen met de mensen van de zaal en met jou de avond waar het voor het vernieuwde Depot allemaal begint extra memorabel te maken. Dat doet ze zelfs drie avonden na elkaar, op 16, 17 en 18 november. Tickets en verdere info via www.hetdepot.be.

Selah Sue website