Suck It And See op 21.03 in Bonnefooi – indie/rock party in centrum Brussel met Kalisto Bay en Indiestyle dj's

door Bart Somers

De eerste editie van Suck It And See eind januari was een groot succes. Bijna 500 mensen stelden zich via Facebook in als aanwezig, en Bonnefooi zat, met een capaciteit van ongeveer 300 personen, vol van bij het begin tot in de hele vroege uurtjes. Al waren er ook veel jonge- en minderjongelui afgezakt die zin hadden in een after work party en rond middernacht plaats maakten voor de nachtraven. Feesten en de dag erna toch fris op het werk of in de klas, het kan.

Op 21 maart gaan we er opnieuw flink tegenaan. Kalisto Bay trapt af om 21u met een concert van ongeveer een uur. Onlangs koos Pukkelpop-programmator Eppo Janssen de band nog als zijn favoriet bij De Nieuwe Lichting in Select op Studio Brussel. Vanaf 22u draaien Teenage Kicks, Brett Summers en Twisted Melon non-stop de fijnste (indie)rocktunes van de jaren 50 tot nu. Verwacht je aan muziek van acts als The Vaccines, The Ramones, The Crystals, Maxïmo Park, Pixies, Howler, The Noisettes, The Beatles, Blur, The Streets, The Who, White Lies, The Beach Boys, Miike Snow, M.I.A. en vele anderen.

De Bonnefooi ligt pal in het centrum van Brussel, recht tegenover het ABCafé en op ongeveer 10 minuten stappen van het Centraal Station. Jezelf aanwezig stelen en/of je vrienden uitnodigen op Facebook kan via deze link.

Met dank aan Sofie Detaille voor onze mooie flyer.

Kalisto Bay vi.be

Twisted Melon Facebook

Brett Summers Facebook

Teenage Kicks Facebook