Vestrock 2014 – line-up lost eerste namen, o.a. Blaudzun, Daan, Marble Sounds en I Will, I Swear bevestigd

door Jacky Ypzsilon

Vestrock maakte zonet de eerste namen voor de editie van 2014 bekend, en daarbij zitten toppers als Blaudzun, Daan en Marble Sounds, en toptalenten als I Wil, I Swear. Het eiland in de Buitenvest van Hulst, de meest Vlaamse stad van Nederland, vormt ook voor de vijfde editie de thuisbasis van Vestrock. Op slechts 20 kilometer van het Waasland en een klein halfuurtje rijden van Antwerpen staan voor de vijfde maal vele acts geprogrammeerd.

Voor het eerst duurt Vestrock twee dagen, zaterdag 7 juni en zondag 8 juni. Om die reden is er bovendien voor de eerste keer een camping nabij het festivalterrein, waarvoor vanaf nu aparte tickets kunnen worden gekocht. Op de affiche van het duurzame kwaliteitsfestival van Hulst prijken alvast de eerste namen:

VESTROCK, zaterdag 7 juni:
PETER PAN SPEEDROCK, DE STAAT, TAYMIR, I WILL I SWEAR, RAVING GEORGE

VESTROCK, zaterdag 8 juni:
BLAUDZUN, MARBLE SOUNDS, DAAN, DANNY VERA, SUPRA NATURALS

In totaal zullen er in de komende maanden nog tientallen acts bekend gemaakt worden. Meer informatie is te vinden op www.vestrock.be.

Kaartverkoop loopt snel
De kaartverkoop is gestart via www.vestrock.be en diverse voorverkoopadressen in Zeeuws Vlaanderen en gaat wederom hard. Vestrock zal, net als in eerdere jaren, intiem en kleinschalig zijn, dus het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Alle vier eerdere edities van Vestrock waren volledig uitverkocht. De prijs in de voorverkoop bedraagt voor Vestrock € 30,00 per dag (aan de kassa € 40, beschikbaarheid onder voorbehoud). Combitickets zijn verkrijgbaar voor zaterdag en zondag voor € 50,00 (aan de kassa € 65, beschikbaarheid onder voorbehoud).