A Lovely Evening with DAS POP part 2: An Even Lovelier Evening! – vanaf vandaag langs 14 zalen

door Bart Somers

‘A Lovely Evening with Das Pop, part 2’ wordt een exclusieve akoestische tournee langsheen Vlaamse theaters tussen 22 november en eind december 2012. Het zijn de voorlopig laatst ingeplande concerten van de band.

Das Pop, bestaande uit Bent Van Looy (piano/zang), Reinhard Van Bergen (gitaar), Niek Meul (bas) en Matt Eccles (drums), brengt voor deze speciale gelegenheid een strijkkwartet mee en zal zelf een aantal akoestische instrumenten bespelen (klavecimbel, gitaar, mandoline, banjo’s en bongo’s). Op het programma staan de bekende Das Pop-nummers die in een nieuw, verrassend akoestisch jasje worden gestoken, maar ook de tot nog toe onbekendere thema’s en songs die de groep maakte voor film- en theaterproducties en enkele speciaal op maat gemaakte nieuwe arrangementen.

Omdat dit ook voor de band bijzondere avonden zijn, mag het publiek zich tussen de nummers door ook verwachten aan onverwachte wendingen en gouden anekdotes van frontman Bent Van Looy. ‘A Lovely Evening with Das Pop, part 2’ wil een bijzondere, niet te missen ontmoeting zijn met één van de beste Belgische groepen van het moment, in een veel intiemere omgeving dan gebruikelijk.

Das Pop treedt de komende weken op in Genk, Scherpenheuvel, Lebbeke, Gent, Lier, Mol, Waregem, Brugge, Borgerhout, Bornem, Evergem, Roeselare, Beersel en Eeklo. Check de website van de band voor details over datums en plaatsen.