Op 1 november spelen Seekae en Eyedress in de Cactus Club, i.s.m. Indiestyle

door Thomas Konings

Op 1 november moet je in Brugge zijn, en meer bepaald omstreeks 20.00 u in de Cactus Club, want dan spelen Seekae en Eyedress daar ongetwijfeld indrukwekkende optredens. Dat doen ze in het kader van “Breaking waves”, het platform waarlangs de concertzaal jong talent uit de onderwereld van de huidige muziekscene promoot.

En of Seekae en Eyedress onder de noemer “talent” vallen. Eerstgenoemden liggen onder contract bij Future Classic, het label dat je misschien wel kent van Flume en Chet Faker, en maken spannende electropop die het midden houdt tussen Caribou en The Acid. De tweede wordt momenteel dan weer getipt door elke relevante blogger, schopte het tot in onze popwegwijzer en combineert op een geweldige manier het nachtgeluid van Chromatics met hiphopbeats.

Wie mee wil zijn met de sound van vandaag en eigenlijk ook een beetje met die van morgen kan kortom niet ontbreken in de Cactus Club. Gezien de kaartjes bovendien aan een prikje verkocht worden – je vindt ze hier – verwachten wij jullie dan ook in grote getale.

Seekae website

Eyedress website