Puurs Live 2014 – tickets nu te koop, Novastar, Intergalactic Lovers en andere nieuwe namen toegevoegd

door Bart Somers

Op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 juli 2014 vindt de eerste editie van Puurs Live plaats. De organisatie lost vandaag een nieuwe reeks namen. Zo hebben Novastar, Intergalactic Lovers, Gorki, Flip Kowlier en Discobar Galaxie hun komst naar het festivalterrein aan het Fort van Liezele bevestigd. Samen met de eerder aangekondigde Belgische topacts Hooverphonic, Gabriel Rios en Admiral Freebee krijgt de line-up zo meer vorm.

Vandaag  startte de ticketverkoop van Puurs Live. Er wordt bewust gekozen voor democratische toegangsprijzen. Zo kosten dagtickets slechts €25, voor een weekendticket betaal je €60. Een plaatsje op de camping is mogelijk voor €13. Tickets zijn online te koop via www.puurslive.be. De organisatoren geven nu al mee dat de affiche binnenkort nog zal uitbreiden met nieuwe namen.

Stijn Schelfhaut, organisator Puurs Live: “De nieuwe namen geven aan dat we proberen een zo gevarieerd mogelijke affiche samen te stellen. We hebben ook de eerste bevestigingen binnen voor Stereo Vedett, onze DJ-Marquee, als alternatief voor de live-concerten. We maken ons sterk dat de keuze voor een toegankelijke ticketprijs en een sterk programma zal zorgen voor een geslaagde eerste editie.”