Queens Of The Stone Age komt naar Rock Werchter 2018

door Milena Maenhaut

Gisteren las je de droomprogrammaties van de redactie, vandaag heeft Rock Werchter met Queens Of The Stone Age een derde headliner te pakken. Eerder prikte het festival reeds Gorillaz en Nick Cave & The Bad Seeds op de affiche. De Amerikaanse rockers staan net als de heren van Gorillaz op de openingsdag, donderdag 5 juli, op het podium. Nick Cave en vrienden werden voor zondag 8 juli geprogrammeerd.

Na vijf jaar stilte rond de band kwam in augustus het boeiende ‘Villains’ uit. Op eerder werk mochten onder meer Elton John en Trent Reznor zich bij de gastverschijningen rekenen, voor QOTSA’s nieuwste worp zat Mark Ronson achter de knoppen. Ronson werd onder meer bekend door samenwerkingen met Bruno Mars en Amy Winehouse.

Anticipeer de festivalkriebels door hier nog eens terug te keren naar de verpletterende show van de Queens in het Sportpaleis vorige week.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 5 tot 8 juli. Kaartjes zijn vanaf morgen om 10 uur verkrijgbaar. Een combiticket kost je 238 euro, voor een dag op de weide betaal je 102 euro.