Soulwaxmas 2011 – tickets te koop, namen special guests bekend

door Bart Somers

2manydjs sleepten onlangs nog de Red Bull Elektropedia Award in de wacht voor ‘Best dj’, hun kerstfeest Soulwaxmas won de award voor ‘Best party’. En dat komt niet in het minst door de opvallende special guests die de broertjes steeds aan de feestdis uitnodigen.

Op vrijdag 23 december mag je je in de Ethias Arena naast Soulwax en 2manydjs live opnieuw verwachten aan de jingle beats van Erol Alkan, door de Dewaeles zelf uitgeroepen tot beste dj ter wereld. Voor de eerste keer is ook Fake Blood van de partij. De Londenaar draait al meer dan 15 jaar mee in de dance-scene en scoorde onlangs nog hits met ‘Mars’ en ‘I think I like it’. Ook Mixhell, het project van drummer Igor Cavalera en zijn vrouw Laima, staat klaar om de Ethias te doen rocken. En verder op de gastenlijst: Brodinski! De Fransman gooit electro en techno in de blender en mikt met deze mix regelrecht op de beenspieren. Mickey Moonlight doet hetzelfde met zijn ‘interplanetary music’ en Ego Troopers, de piepjonge protegés van 2manydjs, steken opnieuw de lichtjes van de kerstboom aan.

Tickets kosten 37 euro in voorverkoop, waarvan 2 euro rechtstreeks naar het Steunfonds voor de slachtoffers van de Pukkelpopstorm gaat. Tickets en info via: www.soulwaxmasbelgium.be

Line up Soulwaxmas 2011

2manydjs live – Soulwax – Fake Blood – Erol Alkan – Mixhell – Brodinski
Mickey Moonlight – Ego Troopers